Lid worden van carnavalsvereniging De Umdraeyers? Dat kan voor slechts € 22,00 per jaar! Je bent dan niet alleen lid van de leukste, tofste, grootste én gezelligste carnavalvereniging van Leutekum, maar je kunt ook nog eens gebruik maken van vele voordelen! Meld je nu aan en profiteer direct van de voordelen.

Voordelen lidmaatschap carnavalsvereniging De Umdraeyers:

  • Je krijgt €7,50 korting op je gala-kaarten!
  • Je kunt als lid munten met korting voor de carnaval in Leutekum online kopen. Je gebruikt hierbij dezelfde kortingscode als met het gala. Er wordt dan 10% korting verrekend op de geselecteerde munten. Deze munten kun je op vrijdagavond ophalen bij een aparte balie.
  • Dit jaar kun je zelfs tot € 350 aan munten bestellen met korting.
  • Hiermee ondersteun je carnavalsvereniging de Umdraeyers en het Leutekumse carnavalsfeest. Denk aan de Spiegeltent, lagere entreeprijzen, onze grote Leutekumse optocht en niet te vergeten de Leutekumse 11 Kroegetocht, deze activiteiten kunnen alleen georganiseerd worden door onze vrijwilligers met jullie steun.
  • En dit alles voor slechts €22 per jaar.

Carnavalsvereniging De Umdraeyers werkt enkel met een eenmalige incasso. Indien je bijgaand formulier invult ga je akkoord met een jaarlijkse eenmalige incasso.

Word nu lid