Op 27 februari aanstaande organiseren Stichting Leutekum, C.V. De Umdraeyers en Z.D.H. Martin 2e een speciale benefietavond in de Spiegeltent op het Simonsplein voor Metakids. De Spiegeltent opent om 20.11 u en kaarten hiervoor zijn te koop via Leutekum.nl voor slechts € 10,-  per stuk.

Metakids

Jaarlijks worden er 800 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Stichting Metakids werft fondsen voor onderzoeken om deze kinderen een kans te geven. Met een benefietavond in De Spiegeltent wordt er een steentje bijgedragen aan de fantastische activiteiten van Metakids.

Optredens tijdens benefietavond

Muziek, show en spektakel staan garant voor een spetterende avond! Laat je meevoeren op de klanken van de Klankenkaravaan, de stem van Floor Kraayvanger, de hits van DJ Bee en de discoshow van Wipneus en Pim. Tevens is er deze avond een loterij met prachtige prijzen, alles ten goede van stichting Metakids. De benefietavond vindt plaats op donderdag 27 februari in De Spiegeltent op het Simonsplein te Doetinchem. Aanvang 20.00 u en afsluiting rond 00.11 u.