Kaartverkoop voor Carnaval Leutekum 2023

De ticketverkoop van Leutekum 2023 start op zondag 15 januari om 20:11 uur. Eindelijk weer een Spiegeltent op het Simonsplein na drie lange jaren. Gisteren is de 43e Stadsprins van Leutekum en de Prins van de Umdraeyers gepresenteerd tijdens een enorm geslaagd Leutekums Gala. Het gala vond voor het eerst plaats op de Bleek met acts als Charly Luske, Danny de Munk en diverse andere artiesten.

Hieronder zijn de prijzen weergegeven voor toegang tot de Spiegeltent tijdens Leutekum 2023. Zoals voorheen wissel je jouw ticket vanaf vrijdag 17 februari om 20:00 weer om in de kleine tent voor een bandje. Tevens haal je dan jouw gekochte munten met korting op. Binnenkort zal er op de Socials meer over het programma bekend worden gemaakt.

Prijzen carnaval
Passe-partout*  € 25
Zondag                € 11
Maandag             € 11
Dinsdag               € 5

Net als in 2020 zijn er geen losse zaterdagtickets meer te verkrijgen, voor iedereen is er een scherp geprijsde passe-partout. Leden van CV de Umdraeyers krijgen 10% korting op munten in de voorverkoop.

*Toegang tot de Spiegeltent van zaterdag tot en met dinsdag.

Bestel hier je tickets!

Munten met korting

Als lid van de Umdraeyers heb je recht op 10% korting op munten in de voorverkoop. Ook deze shop gaat op zondag 15 januari live om 20:11 uur.

Het ticket wat je hiervoor krijgt, wissel je op vrijdag 17 februari om 20:00 uur om voor fysieke munten.
Let op: de code geeft eenmalig recht op 10% korting op het duurst geselecteerde ticket.

Bestel hier je munten!

Nog geen lid? Wordt dit dan middels deze link en geniet van vele voordelen, waaronder korting én voorrang op de kaart- en muntverkoop!