Sinds carnaval 2008 is de Spiegeltent, de residentie van De Umdraeyers, the place to be voor vier fantastische carnavalsdagen. Hossen, feesten, borrelen en bulderen doen we in de Spiegeltent.

Programma

Net als ieder jaar is het één groot spetterend feest met diverse spectaculaire artiesten! Niet alleen wordt er gedacht aan de volwassen, maar ook is er volop ruimte voor de ontwikkeling van de jonge carnavalisten. Je kunt er immers niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom is er voor de Blaoskoppen onder andere het scholencarnaval op vrijdag en de kindermiddag op zondag. Wil jij vier dagen door hossen, lol hebben en ben je niet ‘kapot te kriegen’? Download dan de app met het hele programma van De Umdraeyers.

Woar mot ik hen?

Sinds een aantal jaar is de Spiegeltent uitgebreid naar twee (?!) Spiegeltenten. De Umdraeyers zijn nou eenmaal dol op feest en hebben besloten dubbel feest te vieren. Wat hetzelfde is gebleven, is de locatie. De Spiegeltenten bevinden zich op het Simonsplein, midden in het centrum. De residentie van De Umdraeyers is zeker geen platte tent, maar een chique eigen residentie die bestaat uit meerdere sferen. Zo ga je uit je dak in de grote tent waar een  artiest op het podium staat te rocken en roep je ‘bier en tietuh’ in de Apres ski! Wil je precies weten waar en hoelaat je ergens moet zijn, kijk dan vast naar de programmering! Zijn de Spiegeltenten niet jouw ding, zijn de kaarten op of heb je na sluitingstijd van de Spiegeltenten nog energie over? Dan is deze locatie tevens een prachtige uitvalsbasis met wegen naar diverse kroegen met nog meer gezelligheid en een tap die nog wel even openstaat.