Amphion Doetinchem – Op zaterdag 12 januari hebben De Blaoskoppen, de jeugdafdeling van carnavalsvereniging De Umdraeyers, de 37ste Jeugdprinses gepresenteerd.

Als presentatie act werd er een flitsende quiz gepresenteerd door Vorst Bouke waarin Aimy ter Horst tevoorschijn kwam op het podium in de Amphion. Ook bij deze Blaoskoppen Hoogheid is het carnaval met de paplepel ingegoten. Als klein meisje danste deze dame al bij de Dansgarde van de Blaoskoppen.

Voorbereiding op de functie als Hoogheid heeft Prinses Aimy kunnen afkijken bij haar moeder, Regina Heering, die in 2002 Prinses van de Blaoskoppen was.

Prinses Aimy heeft als motto: Blaoskoppen Deurdonderen! En dat gaat deze dame zeker doen met als punt uit de proclamatie: “met carnaval gaan we van links naar rechts en zakken we lekker deur, dit helpt reuze goed tegen de dagelijkse sleur” dit 37ste jaar van de Blaoskoppen gaan we zeker uit de dagelijkse sleur! In haar Proclamatie staat voornamelijk het samen plezier maken centraal.

Dit carnaval wordt Prinses Aimy bijgestaan door haar Adjudanten Davy en Tieme. De Pages zijn haar beste vriendin Daantje en nichtje Lindsay.

Als hoofd act was er een optreden van Rinaldo met zijn alom bekende Ari Safari Show. Verder waren er diverse optredens van Dansgardes, presentatie club en de Alles Went Band.
Naast een volle zaal waren ook afvaardigingen van de Zusterverenigingen De Lollige Snuiters (Wehl), de Snuutjes vanuit Dichteren en de Umdraeyers aanwezig.