Boerenbruidspaar bekend gemaakt.

Zaterdag 11/11 jl. is tijdens de opening van het carnavalsseizoen het boerenbruidspaar bekend gemaakt dat op carnavalsdinsdag in het boerenhuwelijk zullen treden. President Vorst John Brands en zijn Laura Brands zijn het boerenbruidspaar.

President Vorst John zal met zijn prachtige boerin Laura in het huwelijk treden tijdens de boerenklompen bruiloft. Op dinsdag 13 Februari 2018 geven ze elkaar het Ja woord in de Spiegeltent op het Simonsplein. Ook is diezelfde avond bekend gemaakt dat de boerenbruiloft een hele andere insteek krijgt dan we gewend zijn. We beginnen rond 11 uur met het feest, op enig moment genieten we van een brunch en dan feesten we verder.

De brunch wordt net als elk jaar pro deo verzorgd door Bakkerij Aloys Lurvink, ondersteund door Theo Hakvoort en slagerij Bles. In ruil daarvoor gaan we met de pet rond om geld in te zamelen voor een door Aloys Lurvink gekozen goede doel. Het is de bedoeling dat de bruiloftsgasten ook in boerenkledij verschijnen, ook de kinderen. Alle lezers met hun hele gezin zijn hierbij uitgenodigd. Voor de kinderen wordt het, net zoals voor de volwassenen, ook ontzettend leuk. Goede muziek, oud-Hollandse spelen en bijvoorbeeld een wedstrijd eiertikken.

De nadruk ligt dus op feest, minder plechtigheden en minder gepraat van een President, Wethouder of Ceremoniemeester.
Met elkaar praten, dat wel. Heerlijk. Serieus, minder serieus. Het wordt gewoon één groot gezellig boerenfeest!