Toch nog een beetje carnaval vieren?

Ga overdag met jouw gezin op pad voor de Leutekumse Op-Tocht. Een leuke speurtocht in carnavalssferen. Iedere 10 minuten mag er een huishouden starten vanaf het startpunt. Het startpunt is bij Simons to go. De wandeling is voorzien van leuke opdrachten en duurt ongeveer 2 uur. Bij terugkomst bij het beginpunt staat een lekker kopje koffie/thee of glaasje limonade te wachten met een Leutje van Bakkerij Kaspers bij Simons to go. Kom jij ook in carnavalskleding?

Ga ’s avonds op pad in een duo om een kleine versie van de kroegentocht te lopen. Een leuke tocht van ongeveer 45 minuten langs de kroegen van Leutekum. Iedere 10 minuten mag er een duo starten. Bij het startpunt Simon to go krijg je een lekkere versnapering om op te warmen. Daarna is het aan jullie om in de meest tofste outfits de kroegentocht zo snel mogelijk af te ronden door alle opdrachten uit te voeren..

Ga jij de uitdaging aan? Let op 18+

Tijdens de tocht wordt ook de Leutekumse Radioshow uitgezonden bij Club 22-24. Hier kun je door middel van een donatie meteen een feestelijk plaatje aanvragen.

Koop hier je ticket! 

 

Route

1e helft

Simons -> Kartouwe -> Oude IJsselbrug -> Klimtoestellen -> Pannenkoekenschip -> Flaneer steiger -> Walmolen -> Festivall -> Openbaar vervoer museum -> Rabobank -> Gemeentehuis

 

2e helft

Gemeentehuis -> Fietsenstalling -> Vrijheidsmonument (handjes) -> Parkeerplaats Hema -> Stadsmuseum -> Amphion -> D-toren -> La Cubanita -> Anton’s -> Omdraai -> Catherina Kerk -> Simons