In januari na de Galazitting vindt het Leutekums Oud en Nieuw plaats. Dit evenement is ontstaan door de functieledenvergadering te combineren met de onderscheiding hangen in “het kastje”, ofwel kleintje carnaval en wordt in de regel op de zondagmiddag na de Galazitting gehouden.

Bijkletsen

Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om nog na te kletsen met de Hoogheid van het voorgaande jaar, maar kan er ook uitgebreid gesproken worden met de Hoogheid van Leutekum voor het aankomende jaar. Dus mocht je de kans niet krijgen tijdens de Abdicatie of de Galazitting, dan is er tijdens Leutekums Oud en Nieuw voldoende tijd beschikbaar.

Hoef je niet perse bij te kletsen, maar wil je graag een act bijwonen van De Adjuus, de Leutekum Ladies, Het Senaat, De Vorsten of gewoon helemaal up to date zijn met betrekking tot het programma van het jaar dat komen gaat? Ook dan zit je bij Leutekums Oud en Nieuw helemaal goed! Wil jij bij deze middag aanwezig zijn? Dat kan, maar zorg er wel voor dat je als genodigde passend gekleed bent, ofwel in tenue.