1. Kan ik de Leutekumse XIKroegetocht ook als recreant lopen?

De XIKroegetocht is juist voor recreanten! Natuurlijk trekt de wedstrijd veel bekijks, maar het leukste is om natuurlijk zelf alle kroegen langs te gaan, je te mengen in het feestgedruis en ervoor zorgen dat je die begeerde onderscheiding hebt aan het eind van de dag.


2. Moet ik de Leutekumse XIKroegetocht per se op klompen lopen?

Nee, alleen de wedstrijdlopers moeten verplicht op klompen. De recreanten zijn vrij in hun keuze van kleding en schoeisel.


3. Kan ik bij alle kroegen een stempel krijgen?

Nee, alleen de XIKroegetocht stempelkroegen, te herkennen aan het XIKroegetocht Stempelkroegbord, zijn deelnemer aan de Leutekumse XIKroegetocht. Alle deelnemende kroegen staan tevens elders op deze site en op de Stempelkaart vermeld.


4. Waar kan ik een stempelkaart kopen?

Net als voorgaande edities zal de XIKroegetocht verkrijgbaar zijn tijdens de algemene voorverkoop voor het Carnaval in Leutekum. Ook op de dag zelf kun je een stempelkaart bemachtigen. Dit kan bij het centrale verkooppunt op het Simonsplein.


5. We kunnen de kroeg ‘Onderscheiding’ niet vinden, waar zit deze?

De ‘Onderscheiding’ is geen fysieke kroeg. Er zijn in totaal 11 kroegen.
Heb je de stempel van de laatste kroeg bemachtigd? Vraag dan aan de medewerkers achter de bar om de XIKroegetocht-onderscheiding. Je krijgt dan ook een stempel van desbetreffende kroeg in het vak ‘Onderscheiding’.


6. Ik wil meedoen aan de wedstrijd, hoe kan ik me inschrijven?

Dat kan elders op deze website via het inschrijfformulier.