De Leutekumse 11 Kroegetocht is er natuurlijk niet vanzelf gekomen. Achter de organisatie van dit spektakel op carnavalsmaandag zit een fanatieke groep vrijwilligers die al vroeg in het carnavalsseizoen bijeenkomt om er voor te zorgen dat dit evenement jaarlijks doorgang kan vinden.

Daarnaast kan de Leutekumse 11 Kroegetocht uiteraard niet bestaan zonder de deelnemende kroegen. Om elk jaar weer stappen vooruit te gaan wordt er ook actief met alle kroegen voorbereid en nadien ook geëvalueerd om waar nodig te verbeteren. Dit zorgt er voor dat we jaarlijks kunnen groeien in omvang en kwaliteit en we er dus samen met de horeca in Doetinchem een fantastisch feest van kunnen maken.

Vrijwilliger

Behalve de jaarlijks terugkerende organisatie is er een grote groep mensen waar wij een beroep op moeten en kunnen doen. Dit zijn onze vrijwilligers die ons op de dag zelf helpen. Elk jaar weer hebben we deze mensen keihard nodig en daarom ook hier deze oproep aan jullie.

Zo zoeken wij vrijwilligers om bij een spel te staan in een van onze deelnemende stempelkroegen, vrijwilligers bij de kluunplaats, vrijwilligers bij het opbouwen en afbreken, vrijwilligers om dweilorkesten en artiesten te begeleiden en vrijwilligers om mensen welkom te heten op het kroegetochtterrein.
In de regel hoeft je dat niet meer dan een paar uur te kosten, we willen je namelijk ook de kans geven om zelf het bekende rondje te gaan maken, zolang je maar beloofd dat je ons volgend jaar weer komt helpen. 😉

En je doet het niks voor niks, van ons krijg je:

  • Een lunchpakket (aangeboden door Bakker Bart Doetinchem)
  • Een hesje zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger
  • Een unieke kroegetocht-gadget
  • Als je nog geen stempelkaart hebt, een stempelkaart om zelf ook een rondje te kunnen maken.
  • .. en daarnaast kun je een uitnodiging verwachten voor onze jaarlijkse barbecue met al onze vrijwilligers.

En uiteraard een hele gezellige dag met alleen meer vrolijke mensen!
Lijkt je dit leuk? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!