Op maandag 12 februari 2024 vindt de 14e Leutekumse 11 Kroegetocht plaats. Dat de Leutekumse 11 Kroegetocht een groot succes is, is geen geheim meer. Voor de  14e keer trekt het festijn op carnavalsmaandag door de binnenstad. Een prachtig evenement voor zowel carnavalisten, als niet-carnavalisten met een fantastische ambiance.

Waarom meedoen?

De Leutekumse 11 Kroegetocht draait om feest op straat. Met vrienden, familie, carnavalsgroep of ander gezelschap jouw rondje maken langs de deelnemende kroegen. Alle recreanten nuttigen in hun eigen tempo en in alle deelnemende kroegen een drankje. Wie in de elfde kroeg een volle stempelkaart laat zien, krijgt een unieke onderscheiding.

Klaar voor de start

Om 11.11 zal de 14e Kroegetocht van start gaan voor recreanten. De stempelkaart kost slechts € 5,00. Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij het centrale verkooppunt op het Simonsplein. De tocht kan en mag uiteraard meerdere malen worden gedaan. Meer informatie over de voorverkoop volgt spoedig!

Wedstrijdteams beginnen om 12:41 uur aan hun tocht. Deelnemen staat open voor iedereen: deelnemende kroegen, carnavalsverenigingen of gezelschappen, sportverenigingen etc… Inschrijven kan via het inschrijfformulier elders op deze website.

Voor meer informatie met betrekking tot de wedstrijdteams kun je hier terecht.