Ieder zo zijn talent! Bestaat jouw talent uit zingen, swingen en een publiek opzwepen? Dan is The Voice of Leutekum echt iets voor jou! Vind je het gewoon leuk om in de belangstelling te staan, maar klink je niet he-le-maal als een nachtegaaltje, ook dan is The Voice of Leutekum jouw mogelijkheid om te schitteren!

Hoe werkt The Voice of Leutekum?

Wil jij meedoen en jouw talent delen met alle Leutekummers en Boemelaars? Geef je dan NU gratis op voor de eerst volgende editie van TVOL! Vereisten hebben we niet, voorkeuren voor onderstaande wel:

  • 1. Kies een bekende carnavaleske hit
  • 2. Schrijf een nieuwe pakkende tekst op de melodie.

Tip: print een paar teksten uit zodat iedereen met je mee kan brallen!

Voor alle professionaliteit is ruimte! Wil jij je eigen nummer schrijven en begeleiden? Dat kan! Wil jij van te voren je eigen nummer opnemen in de opnamestudio? Ook dit juichen wij van harte toe! Ben jij een Einzelganger, duo of toch meer van de team spirit, who cares? Iedereen kan meedoen! Geef je nu op, en houdt het programma goed in de gaten. De minutes of fame naderen…

Wat is The Voice of Leutekum?

The Voice of Leutekum is een ware rage in Leutekum! Iedereen die ook maar enigszins gek op aandacht is, een gouden keeltje heeft of gewoon eens in de spotlight wil staan is hier aan het juiste adres! Het is afgeleid van The Voice of Holland, maar wel TOTAAL anders. Er is een jury die je nauwlettend in de gaten houdt, er zijn geen stoelen, oftewel: je wordt KEIHARD beoordeeld op je muzikaliteit, looks en vooral enthousiasme!

De prijs

Er zijn drie geweldige prijzen te winnen: de eerste, tweede en derde prijs. De winnaar van TVOL krijgt een aantal munten, een waanzinnige onderscheiding en uiteraard de eeuwige roem! Kijk hier voor meer informatie over de winnaars van afgelopen jaren.

Waar en wanneer gaat de spot aan?

Daar sta je dan: keeltje gemeerd, kostuum aan, haren in model en de hossende warming up achter de rug.. Maar waar moet je zijn? Geen paniek! Zodra jij je hebt opgegeven ontvang je een e-mail met daarin de datum en tijd waarop je wordt verwacht. In de Spiegeltent op het grote podium staat de spot aan, staat de menigte te trappelen en zijn de aankomende paar minuten helemaal voor jou. Met de microfoon in je hand stap je het podium op, word je verblind, geniet je van het moment en wordt je luidkeels ontvangen door vele fans.. Kun je ook niet meer wachten? Meld je tijdig aan en zing zoals je nog nooit gezongen hebt!

De jury

Ieder jaar is er weer een nieuwe jury bestaande uit ware muzikale talenten. Zodoende zit de Stadsprins en de winnaar van The Voice of Leutekum van het voorgaande jaar in de jury. Om de jury te versterken wordt er ieder jaar gezocht naar andere waardige juryleden om TVOL naar een hoger niveau te tillen.

Sinds wanneer bestaat The Voice of Leutekum?

Na de hype rondom The Voice of Holland was het tijd voor een upgrade. Leutekum is een ware trendzetter en heeft ongekend talent. Sinds 2011 kan men zich opgeven en hun gouden keeltjes middels een spetterend optreden tentoonstellen aan het grote publiek! Op onze website kun je meer informatie terugvinden over deelnemers van aankomend jaar, maar ook van afgelopen jaren. “Als je nog nooit aan The Voice of Leutekum hebt meegedaan heb je eigenlijk ook niet helemaal geleefd. Het is een ware ‘Once in a lifetime’ ervaring!”, aldus stadsclown Herman. JA, zelfs hij past zijn leus: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ aan voor The Voice of Leutekum.