Kaartverkoop

Kaartverkoop 2017-11-05T15:53:47+00:00

De Ledenprijzen gelden voor alle carnavalisten die lid zijn van de Leutekumse Carnavalsvereniging. Leden krijgen korting op hun toegangskaarten als zij hun kaarten online bestellen met behulp van de kortingscode. Eén entreebewijs per lidmaatschapskaart. Ben je nog geen lid, maar wil je wel korting? Word dan NU lid!

Tof dat je erbij bent! Ter voorkoming van rijen bij de deur is het dit jaar voor leden alleen mogelijk om digitaal kaarten te bestellen. We verzoeken je om het E-ticket dat je ontvangt in je e-mail mee te nemen naar de Spiegeltent. Deze kan gescand worden vanaf de telefoon of een geprint A4. In ruil voor je ticket ontvang je een bandje. Je bandje ophalen kan eventueel ook eerder en wel op vrijdag 25 februari vanaf 20:00 uuur in de kleine Spiegeltent op het Simonsplein. Net als ieder jaar is het één groot spetterend feest met diverse artiesten.

Kaarten kunnen tevens aan de deur worden gehaald tijdens carnaval. Iedereen betaalt aan de deur dezelfde prijs. Ongeacht of je wel of niet lid bent.

De prijzen per entreebewijs voor De Spiegeltent:

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar

* Online is het mogelijk om meerdere kaarten te kopen. Dit kan met de kortingscode die je hebt ontvangen, mits je tijdig de ledencontrole hebt ingevuld.

Carnaval Leutekum