Carnaval

is over

-208

dagen

HomeVerenigingC.V. de UmdraeyersOrganisatie › Senaat / Raad van Elf

Het Senaat

Ronald Bruil
Geboren: 1963
Lid van het Senaat sinds: 1996
Functie: Voorzitter van het Senaat en Ceremoniemeester

Bijzonderheden:
Een geboren Leutekummer en getrouwd met Gerrie (lid van verdienste) en samen hebben wij 2 kinderen, te weten: Kim en Michael. Mijn hobby’s zijn uiteraard carnaval en voetbal kijken.

Nicholas Zaaijer
Geboren: 1984
Lid van het Senaat sinds: 2007
Functie: Vice-Voorzitter van het Senaat

Bijzonderheden:
Viert carnaval vanaf zijn geboorte. Is al vanaf 1991 actief voor de vereniging. Was in 1997 adjudant bij Prinses Claudia 1e van de Blaoskoppen. Vanaf 1998 werkzaam als begeleider van de Blaoskoppen. Besloot in 2007 om zich aan te melden bij het senaat om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Maurice Derksen
Geboren: 1972
Lid van het Senaat sinds: 2011

Bijzonderheden:
Is begonnen met carnaval te vieren in 2008 (en sindsdien besmet met het carnaval virus) eerst bij een andere vereniging met als functie musketier in het gevolg en vanaf 2011 lid geworden van de Umdraeyers en het Senaat.

Mark Garretsen
Geboren: 1982
Lid van het Senaat sinds: 2009
 
Bijzonderheden:
Sinds een paar jaar lid van De Umdraeyers, maar viert al carnaval van jongs af aan. Eerst in Kilder, de laatste jaren vooral in Leutekum. Bij het senaat gegaan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In 2005 met een paar vrienden carnavalsgroep De Zoepstengels opgericht. En groot fan van De Graafschap.

Nico Garretsen
Geboren: 1983
Lid van het Senaat sinds: 2009

Bijzonderheden:
Sinds enkele jaren lid van De Umdraeyers, dankzij Vorst Cor Peitsman. Met een aantal vrienden onder het bewind van Prins Cor carnavalsgroep De Zoepstengels gaan vormen. Viert al carnaval al vanaf zijn geboorte, eerst in Kilder bij De Dolbotters en nu in Leutekum.

Ennio Brands
Geboren: 1985
Lid van het Senaat sinds: 2009
 
Bijzonderheden:
Tijdens de regeerperiode van vader (Prins John 1e) lid geworden van De Umdraeyers. Via vriendin jonkvrouwe Kim Bruijl en haar familie meer betrokken geraakt bij de vereniging. Sinds 2009 begeleider bij de Blaoskoppen, lid van het Senaat en tevens lid van de Leutekumse XIKroegetocht Commissie.

Eugene Aagten
Geboren: 1964
Lid van het Senaat sinds: 2010
Functie: Chaufeur prinsenwagen C.V. De Umdraeyers

Bijzonderheden:
Sinds 1994 lid van de Umdraeyers. Ik heb jaren muziek gemaakt in de Hofkapel en dat heeft de liefde voor de vereniging alleen maar vergroot! Mede daardoor ben ik verliefd geworden op de koe en voel me vereerd die te mogen rijden. Dit alles heeft mij er toe gebracht ook tot het exceptionele Senaat toe te treden. Een fantastisch stel Carnavalsfanaten in een strak pak die een poging doen het carnaval zeer positief te doen laten verlopen. ALAAF.

Albert te Wildt
Lid van het Senaat sinds: 2013

Inschrijven nieuwsbrief

* veplicht

Agenda

Agenda op je smartphone?

Download de app.

iPhone / iPad - Android