Carnaval

is over

-208

dagen

HomeVerenigingC.V. de Umdraeyers › Hoogheid en Gevolg

Hoogheid en Gevolg

Prins Vincent 1e (2016)

 

Prins Vincent 1e wordt bijgestaan door zijn Hofhouding: Adjudant en oud directeur van VBV De Graafschap Henk Bloemers en (oud-)Adjudant Gerard Russchen, directeur Internetvisie. De Pages zijn dochterlief Danique Immink en schoondochter in wording Maaike Arentzen. Prins Vincent 1e regeert met de leus: ‘Wi’j wiest ow altied weer de weg!’ 

Prins Theo 3e (2015)

 

Prins Theo 3e wordt bijgestaan door zijn Hofhouding: Adjudant en zoon Tijmen en Adjudant Cor Peitsman, oud-Prins ofwel Vorst van de Umdraeyers. De Pages zijn dochterlief Lichelle en familievriendin Jesca van der Mossel. Prins Theo 3e regeert met de leus: Carnaval in Leutekum: "insaecula saeculórum"!!!!, wat betekent; tot in alle eeuwigheid. 

Prins Martin 2e (2014)

 

Prins Martin 2e wordt bijgestaan door zijn Gevolg: Adjudanten Ennio Brands,  tevens Raad van Elf lid, en fervent carnavalist Umut Daye. De Pages zijn Robyn Elisa, voorheen dansgardelid van De Umdraeyers, en Esther van der Molen. De leus van Prins Martin 2e: Carnaval in Leutekum; ATTAMOTTAMOTTA!!!

Prins Ilja 1e (2013)

 

Prins Ilja 1e wordt bijgestaan door zijn Gevolg: Adjudanten Bram Huntink en Marcel Zaaijer. De Pages zijn Leontine van Kampen en Shari Pieneman. De leus van Prins Ilja 1e: Carnaval in Leutekum; That's Life!

Inschrijven nieuwsbrief

* veplicht

Agenda

Agenda op je smartphone?

Download de app.

iPhone / iPad - Android