Carnaval

is over

-208

dagen

Tim Raben 33e jubileumPrins van de Blaoskoppen

Zondag 11 januari is in Club 22-24 de 10 jarige Tim Raben gepresenteerd als 33e Jeugdprins van De Blaoskoppen. Als rasechte Blaoskop kan hij bogen op ervaring als lid van de Jeugd Raad van Elf en zelfs als Adjudant. Zijn motto van 2015: “33 jaar Blaoskoppen: een schot in de roos!”.

Prins Tim 2e wordt tijdens de carnavalsdagen bijgestaan door zijn Adjudanten, klasgenoot Mats en Blaoskoppen Jonkheer Tycho. De Pages zijn eveneens klasgenoten Lisanne en Demi. Alle vijf zitten ze in groep 7 van basisschool de Plattenburg op de Huet.

 

Proclamatie
In zijn proclamatie maakte de Prins een kwinkslag naar zijn grote hobby handboogschieten. Ook stelde hij de grote Leutekumse optocht en een alcoholvrij jeugdcarnaval aan de orde. Verder draeyde Prins Tim zijn proclamatie om en begon eerst met het elfde punt.

 

Naast een volle zaal waren ook de Zusterverenigingen De Lollige Snuiters (Wehl), de Snuutjes (Dichteren), De Bultendarpers vanuit Gaanderen én De Umdraeyers aanwezig. Optredens van diverse Dansgardes en Jerry Mensing zorgden voor het entertainment voor de bijna 250 gasten.

Inschrijven nieuwsbrief

* veplicht

Agenda

Agenda op je smartphone?

Download de app.

iPhone / iPad - Android