Carnaval

is over

-208

dagen

Niek Bosman 34e Jeugdprins van de Blaoskoppen

De 11-jarige Niek Bosman is de 34e Jeugdprins van De Blaoskoppen. Niek komt uit een echte carnavalsfamilie want zijn moeder, opa, tante en nicht zijn al eens Page of Adjudant geweest. Hij is echter de eerste uit de familie die de hoogste trede betreedt.

Als zijne doorluchtige hoogheid Prins Niek 1e voert hij dit jaar de Blaoskoppen aan onder het motto: “Blaoskoppen laat je horen, dit jaar gaan we scoren!” 


Klein Gevolg

Prins Niek 1e wordt tijdens de carnavalsdagen bijgestaan door zijn Adjudanten, beste vriend Thijs en Blaoskoppen Jonkheer Tim. De Pages zijn Jade waarmee hij bevriend is geraakt door hun beide muzikale ouders en zijn nicht Veronique.

 

 

Proclamatie

 

In zijn proclamatie en met zijn leus maakt Prins Niek 1e een kwinkslag naar zijn sportliefde voor het korfbal. Het Nederlands Korfbalteam is immers wel wereldkampioen geworden, waar het Nederlands Elftal het na liet om zich te kwalificeren voor het EK voetbal. Ook verwacht hij een prachtige optocht dit jaar. Verder wil Prins Niek 1e benadrukken dat we het carnaval vooral samen moeten vieren. Jong of oud, Blaoskop, Lollige Snuiter, Snuutje of Bultendarper; samen carnaval vieren is toch het allerleukste.

 

Samen is niet alleen

 

De pronkzitting in 22-24 werd goed bezocht. In een volle zaal waren ook de Zusterverenigingen De Lollige Snuiters (Wehl), de Snuutjes (Dichteren), De Bultendarpers vanuit Gaanderen èn De Umdraeyers aanwezig. Optredens van diverse Dansgardes en "Rich Magic" zorgden voor het entertainment voor de bijna 250 gasten.

Inschrijven nieuwsbrief

* veplicht

Agenda

Agenda op je smartphone?

Download de app.

iPhone / iPad - Android