De commissie

De commissie2017-10-31T15:32:30+00:00

De Leutekumse XIKroegetocht is er natuurlijk niet vanzelf gekomen. Achter de organisatie van dit spektakel op carnavalsmaandag zitten een fanatieke groep vrijwilligers die al vroeg in het carnavalsseizoen bijeenkomen om er voor te zorgen dat dit evenement jaarlijks doorgang kan vinden.

Naast deze vaste groep zijn er nog veel meer vrijwilligers die bijvoorbeeld op de dag zelf helpen. Al jaren kunnen we putten uit een grote groep mensen die op de dag zitting nemen in bijvoorbeeld een kroeg om de wedstrijdlopers bij de spellen te begeleiden.

Daarnaast kan de Leutekumse XIKroegetocht uiteraard niet bestaan zonder de deelnemende kroegen. Om elk jaar weer stappen vooruit te gaan wordt er ook actief met alle kroegen geëvalueerd om waar nodig te verbeteren. Dit zorgt er voor dat we jaarlijks kunnen groeien in omvang en kwaliteit.

Vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger tijdens of in aanloop naar de Leutekumse XIKroegetocht en deel uitmaken van een gezellige groep mensen? Neem dan contact met ons op via xikroegetocht@leutekum.nl en dan bekijken we de mogelijkheden.

Carnaval Leutekum