XIKroegetocht

XIKroegetocht2017-11-05T00:40:27+00:00

Op maandag 12 februari 2018 vindt de 10e Leutekumse XIKroegetocht plaats. Dat de Leutekumse Kroegetocht een groot succes is, is geen geheim meer. Voor de  10e keer trekt het festijn op carnavalsmaandag door de binnenstad. Een prachtig evenement voor zowel carnavalisten, als niet-carnavalisten met een fantastische ambiance.

Waarom meedoen?

De Leutekumse kroegentocht draait om feest op straat. Met vrienden, familie, carnavalsgroep of ander gezelschap jouw rondje maken langs de deelnemede kroegen. Alle recreanten nuttigen in hun eigen tempo en in alle deelnemende kroegen een neutje 😉 Wie in de elfde kroeg een volle stempelkaart laat zien, krijgt een een unieke onderscheiding.

Klaar voor de start

Om 11.11 zal de 10e Kroegetocht van start gaan voor recreanten. De stempelkaart kost slechts € 7,50 of 3 consumptiemunten. Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij het centale verkooppunt op het Simonsplein. De tocht kan en mag uiteraard meerdere malen worden gedaan. Net als voorgaande jaren ontvang je de stempelkaart bij de passe-partout. Wil je niet wachten, bestel de stempelkaart dan alvast online.

Wedstrijdteams beginnen om 12:41 uur aan hun tocht. Deelnemen staat open voor iedereen: deelnemende kroegen, carnavalsverenigingen of gezelschappen, sportverenigingen etc… Inschrijven kan via het inschrijfformulier elders op deze website.

Voor meer informatie met betrekking tot de wedstrijdteams kun je hier terecht.

Carnaval Leutekum